0% (0 رای)

توضیحات

آبی روشن به فارسی محصول 1403 ایران 

فیلم – آبی روشن با سرعت یالا و کیفیت عالی از فیلمسرا

فیلم “آبی روشن” با محوریت مهران احمدی در نقش اصلی و با کارگردانی بابک لطفی خواجه پاشا ساخته شده است. این فیلم در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر به نمایش در می‌آید. فیلم به مسائل انسانی و عرفانی پرداخته و داستان مردی را در تبریز روایت می‌کند که با مشکلات مختلفی روبرو است. با انتشار اطلاعات تکمیلی یا توضیحات دقیق‌تر، می‌توان جزئیات بیشتری از فیلم ارائه داد.

معرفی شخصیت ها در فیلم

فیلم “آبی روشن” با بازی مهران احمدی در نقش اصلی، داستان مردی را در تبریز روایت می‌کند. مهران احمدی که بازیگر اصلی این فیلم است، به همراه مرتضی امینی‌تبار، بازیگر جوان سریال “زخم کاری”، در این فیلم حضور دارد. دیگر بازیگران فیلم عبارتند از مهران غفوریان، سارا حاتمی، روح‌الله زمانی، علی‌اکبر اصانلو و کاظم هژیرآزاد.

خلاصه داستان فیلم آبی روشن

داستان فیلم آبی روشن حول محور کشف یک سنگ فیروزه‌ای نفیس در معدن حاج یونس، معتمد و بزرگ شهر، شکل می‌گیرد. این سنگ که نشانه‌ای از ارتباط عمیق با اعتقادات مذهبی است، به طور غیرمنتظره‌ای دزدیده می‌شود. این واقعه باعث می‌شود که یونس، با گذشته‌اش روبه‌رو شود و درگیر مسائل و مشکلاتی بیشتری بشود که در پی آن، به دنبال حل و فصل آن‌ها می‌گردد. داستان به تدریج از طریق این ماجراها و رویدادها، به تبیین روابط انسانی، اعتقادات دینی و مسائل اجتماعی می‌پردازد.

دانلود فیلم آبی روشن با لینک مستقیم

لینک های دانلود بزودی منتشر می شود.

 

درباره فیلم

کارگردان و تهیه‌کننده: کارگردان “آبی روشن” بابک لطفی خواجه پاشا و تهیه‌کننده آن حسین میری است. فیلمنامه این فیلم توسط امیر ابیلی و داوود گنجوی نوشته شده است.

سایر عوامل فیلم: دستیار اول کارگردان: امیر رونقی، منشی صحنه: آرزو قربانی، مدیر برنامه‌ریزی: امید همتی‌فراز، مدیر تولید: سید مقصود میرهاشمی، طراح لباس: الهام ترکمن، طراح چهره‌پردازی: کامران خلج، مدیر صدابرداری: اشکان پورتاجی، طراحی و ترکیب صدا: آرش قاسمی، طراح صحنه: امیر زاغری، موسیقی: فرید سعادتمند، تدوین: حسین جمشیدی‌گوهری، مدیر فیلمبرداری: پیمان عباس‌زاده، مجری طرح: وحید معدنی، طراح جلوه‌های ویژه میدانی: ایمان کرمیان، طراحی جلوه‌های بصری: امین پهلوان‌زاده، عکاس: صمد قربان‌زاده و روابط عمومی: الهام عرشی‌زاده.

نقد و بررسی فیلم آبی روشن

سیدمهرزاد موسوی: فیلم “آبی روشن” حال و هوای فیلم‌های دهه ۷۰ و ۸۰ را دارد. اما متأسفانه، این فیلم هیچ چیزی جدیدی به آن قصه‌ها اضافه نمی‌کند و حتی در ریتم هم از آن‌ها عقب‌تر است و در محتوا تکراری است. پایان‌بندی فیلم نیز بی‌منطق و ناسازگار است.

کمال پورکاوه: فیلم “آبی روشن” درگیر نمادگرایی و شعارزدگی‌های ژورنالیستی است. طراحی داستانک‌های بی‌ربط، تنها باعث کشدار شدن فیلم و رسیدن مدت زمان آن به تایم استاندارد اکران شده است. فیلم همچنین به دلیل نمادگرایی گل درشت و تغییرات ناگهانی در کاراکترها، به فیلمی الکن و شعارزده تبدیل شده است.

سعیده نیک‌اختر: در فیلم “آبی روشن”، رنگ آبی روشن در نام فیلم و لباس‌ها و محیط‌های مختلف دیده می‌شود. از لحاظ فنی، نیمه اول فیلم ریتم خوبی دارد ولی در نیمه دوم، کار از ریتم افتاده و شاهد داستان‌های تکراری هستیم. بازی خوب مهران احمدی در فیلم دیده می‌شود اما فیلم طولانی به نظر می‌رسد و تنها فیلم امام رضایی جشنواره است.

محمد تقی‌زاده: نتیجه سفارشی شدن سینما می‌شود “آبی روشن”. این فیلم از قصه و کاراکتر ساخته نمی‌شود و مذهبی‌نمایی می‌کند. هدر رفت بودجه و سوژه از دیگر نقاط ضعف این فیلم است.

حجم مصرفی شما عادی محاسبه می‌شود.

پیشنهادات بر اساس فیلم آبی روشن

نظرات

هنوز نظری ثبت نشده است.

اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه داستان فیلم را اسپویل می‌کند؟

console.log("Hello world");